Hopp til hovedinnhold (trykk enter)
Arkivplan.no

Helse - Fakturering Matombringing

Printer-ikon  Utskriftsvennlig versjon

Kapittel

Fakturering Matombringing

Gjelder avd./arbeidsområde:

Hjemmetjenesten/Meldal Helsetun

Revidert: 03.12.12

Neste revisjon:

nr.

Utarbeidet av: Sekretær

Godkjent av: Seksjonsleder Meldal Helsetun og Hjemmetjenesten 1

Utarbeidet, dato: 17.03.2011

Ansvarlig for oppfølging:

Seksjonsledere Hjemmetjenesten/ Meldal Helsetun

Sekretærer

Mål for

tiltaket:

Sikre korrekt fakturering av tjenesten matombringing

 

Tekst/Aktivitet

Referanse

Lov/Forskrift

2. Prosedyre:

  • Liste over utsendte middager fås fra kjøkkenet og Heimtun.
  • Antall summeres over leverte middager til hver enkelt bruker.
  • Sum fra hver liste føres over til excel-ark som ligger under fakturering.
  • Når listen er ferdig redigert, velg fil, lagre som og skriv filnavn ”Fakturering Helse-Omsorg middag måned og år”.
  • Listen utgjør nå månedens fakturagrunnlag som sendes økonomi pr. e.post.
  • Nye brukere får tildelt A.nr og K.nr hos økonomi som sendes listen i retur, listen lagres igjen med overskriving slik at denne utgjør neste måneds mal for fakturagrunnlag.